miikaelaaseelviin

Alla inlägg den 7 augusti 2011

Av Mikaela Selvin - 7 augusti 2011 23:44

Shuu! :)

Har fruuuktansvärt tråkigt så därför kommer jag bjuda på lite bilder ;) sen ska jag väl kanske.. sova -.- :D men hörs, här kommer bilderna, enjoy ! ;) pusskram!


När jag och Sofie va i hembygdsgården typ ;p


Ahah, skitfint jag vet ! ;) - när jag va me Sofie (hon som tagit bilden ;))

 

Snyggast.se -.-

 

Eeeeen liten bild jag tog när jag hade tråkigt ;p

 


een till ;o

 

Sofie plutt och jag ! (a)

 

Liza snutt och jag ! (a) :D har typ inga bilder på dej och mej längre snuttan :'O

 

bara för att jag är mästerfotograf..

 

thah, bild från midsommar när vi skulle dansa ;))

 

ahahahh asg! skön bild på min katt xD

 

uss... skolans matsal.. längatr inte dit, inte till skolan heller... -.-

 


höhöh ;) från när jag va me frida :) - liiite underbett på den bilden eller..? ;)

 

sweet ! :)<3

 

random, I know ;)

 

Någon kille som sa: vrf kunde du inte ha bilden i mitten på din header lite större.. haha, ajja, här har du den.. lite större som du ville ;)

 

avslutar bildbomben med en bild på dom bästa tjejorna ! love you girls :)

 

/ MiikaelaaSeelviin ;*

Av Mikaela Selvin - 7 augusti 2011 22:22

Tjuuh! :)

Jag bloggade inte imorse, tänkte göra det men sen blev det massa andra grejer och då sket jag it. Men bloggar nu ist :)

Gick upp typ tolv, fixade lite och sen satte jag mig vid datan. Sen va det dags för mat, lax i ugn potatis och morötter typ ( i ugnen också ;p) och sen kall sås till. MUMMAH ! men sen gjorde jag inte mke, satt vid datan mest, snackade med morbror och mamma om telefoner och skit, så jag kanske.. ska få en Iphone 5 med fri surf och så sen i julklapp :DD mihih :D (a) men sen typ kom mormor och då fick jag lite duschkräm lotion och deo, plus cerat från båten brika som hon va på på kryssning :D tacktack! sen när dom åkte så vet ja inte vad jag gjorde. Satte mig vid datan med syrran och fixade bilder till hennes sommar läxa tror jag. Sen när vi gjort det så fixade vi facebook till henne :) tyckte hon var skit kul haha :p så jag kommer få konkurrens om datan nu.. -.-' menmen :) sen duschade vi av henne och när mamma kom hem från träningen så åt vi. Sen gick jag in och duscha och så och sen satte jag mig här fast i sängen :D men ni ska få dagens outfit nu eftersom den inte kom imorse :) Imorgon blir det Linköping med Liza :DD längesen! Vi ska båda köpa jumpsuits :D sen ska jag kolla fall ja hittar nåra snygga trooosor och bh lite billigt nånstans :D jaja, kommer bilder imorgon kväll på det jag hittat om jag hittat något asså :) btw så kommer min zipperall den här veckan förhoppningsvis :DDD (L) men bloggar mer imorgon, måste typ sova nu tror jag, om jag ska orka upp imorgon ;o hehe... men ha de bra, pusskram! :)


Daagens Ooutfit ! :)

 


/ MiikaelaaSeelviin ;*

Ovido - Quiz & Flashcards