miikaelaaseelviin

Alla inlägg under augusti 2011

Av Mikaela Selvin - 16 augusti 2011 13:25

Hejsaahn! :)

Aah, har gått upp och typ satt mej här, ätit frukost och så. Jätte trött! Även så sov jag till tolv ;o menmen.. Ska tydligen hämta syrran från hennes nya fritids sen. Suck, x).. men jaja, får gå, får sova när ja kommer hem sen! Hihih :D ska fråga mamma fall hon vill färga håret på mej sen? Annars får hon färga imorgon eller torsdag. Meen aah, vi hörs. Blev inte att va med Emma idag btw, hon kunde inte.. Men ska va nån annan dag :) men jaao, vi hörs sen, nu ska jag kanske göra mig iordning lite och dra bort till fritids ;d haha, men aah ses :)


Dagens outfit :)))

 

/ MiikaelaaSeelviin ;*

Av Mikaela Selvin - 15 augusti 2011 19:00

Hej! ;D

Jaao, gick upp typ tjugo i tio och åt frukost. Sen kolla jag på tv. Syrran va hemma idag också. Hon kunde inte gå till fritids för hon va för hes. Så jaa, jag fick va barnvakt :). Men vi har inte gjort mycket. Kollat på tv, datan för det mesta. Sen gick jag in och duschade och efter det så fick syrran stänga av datan och tv. Hon gick in och lekte på sitt rum och jag packade upp packningen efter att jag hade varit hos pappa. Sen så gjorde vi lite att äta, körv ;) ! Vi satte oss framför en film och åt. Sen när vi ätit klart så plockade jag undan och sen började jag med kladdkaka. När den var klar typ så kom morfar. Kulkul! Sen så gjorde vi inte mycket, Albin kom förbi en stund så vi snackade lite. Sen kom mamma hem och det va dags att äta. Så då gick Albin hem, för han skulle typ också äta :). Åååh! Han hade sin onepiece på sig, kan knappt vänta tills min kommer på fredag !!! :D thihih ! :D men jaao, blir rix fm på fredag också, göött ! :D men aah, efter att vi hade ätit så åt vi kladdkaka, va inte så sugen på det idag så de va inte så gott.. men jaja ;)) men sen så åkte morfen hem typ och jag la mig på kökssoffan , efter en stund satte sig mamma och syrran vid bordet och läste igenom hennes sommarläxa. Och jag somnade :o ! Herre gud! :s Somnade igår med, typ halv sex, men nu tänkte jag att jag går upp och sätter mig här, dumt att somna innan man ska lägga sig för då kommer man lixom inte kunna somna sen och då sover man bort hela dagen imorn istället :o höhöh.. Men jaa, ehm, nu sitter jag här och tråkar istället, har ätit lite godis, haha.. Och nu äter jag bilar , mums :D men jaa, ska inte göra mycket sen, blir väl att sova eller något. Om man orkar thihih :). Men ska väl inte blogga mycket mer nu. Det va en som sa till mej att jag hade lovat en bildbomb till, haha, det kommer kanske snart, mamma har tagit bort alla bilder från datan just nu så hon sabbade allt ;) men ni får lite andra bilder nu från när jag va hos pappa. Bara lite random på mej så mobba dom inte ;) imorgon blir det att chilla, tror jag skulle va med Emma? Vene, men skriver mer om det imorgon :) men ha det bra! Puss Kraam ;)


 


 

 

 


Blir att färga ännu blondare bara så ni vet ;) sen ska jag köpa silver schampoo så man slipper de där gröna typ ;s

 


/ MiikaelaaSeelviin ;*

Av Mikaela Selvin - 15 augusti 2011 12:09

Tjaao! :)

Aah, har ju inte bloggat för att jag va hos pappa. Men börjar nu igen. Blev ingen Hiss&Diss i  lördags heller, men det va ju för att jag inte bloggade alls, så aah.

Men idag har jag iaf gått upp så klart, fixade frukost åt syrran först sen la jag mig en halvtimme och sen gick jag upp och åt. Sen så har vi inte gjort så mycket mer, typ kollat på tv bara. Jag måste typ duscha nu, eller så gör jag det ikväll.. Men aah, är ju som sagt barnvakt idag, hon kunde inte gå till fritids för hon va för hes och så. Men jaao, bloggar mer sen :) pusskram!


Dagens outfit då, haha ;) om man nu kan kalla de outfit.. ;d

  


/ MiikaelaaSeelviin ;*

Av Mikaela Selvin - 11 augusti 2011 20:36

Hejhej, Frida här! ;)

Bloggar åt Mikaela medans hon är hos hennes pappa!

Idag har jag typ varit i Mjölby ett tag med Elin, och så har jag varit ute och sprungit en stund också :)

Imorgon ska jag va med Olivia förmodligen, bara vi hittar skjuts..


HÄR är iallafall min blogg :)


 

Av Mikaela Selvin - 11 augusti 2011 18:58

Japp, bloggar lite nu när hon inte har någon teckning.
Idag har jag vart med en kompis, Lovisa, läs gärna mer om det på min blogg: www.oliiviiaahh.blogg.se ;)

Men i alla fall, Mikaela och jag har kännt varann i ungefär 3-4 år, och under den tiden har man ju förändrats egentligen..

Nu:
Då:
Haha lite skillnad kanske? Hoppas att hon inte dödar mig för den bilden.. hehe nevars ;D
Älskar dig gumman, vi måste verkligen va snart! <3   

Av Mikaela Selvin - 10 augusti 2011 14:31

Heeeej ! :D

Hjaao, nu sitter jag i pappas bil och är på väg ut till Hannäs där han bor.  Men ska berätta lite vad jag gjort idag än så länge.

Jag vaknade halv nio typ och satte på ljudet på mobilen, så pappa kunde ringa och väcka mig ifall jag inte skulle vakna innan han kom. Haha :D Sen så somnade jag om till tio nånting och då kommer mamma in, hon som skulle va på jobbet , ja bah wtf? :o men då vare så att min syrra hade jätte ont i magen så hon fick va hemma, ja bah, ahaaa okej :D xD men sen efter en stund när jag somnat om så ringde pappa och väckte mej ;p hehe, men jag gick upp efter det. Orkade inte göra något så jag satte mig vid tv,n med mamma och syrran som kollade på någon failad variant av High School Musical - Utmaningen ? på disney channel ;p men när den va klar, och nej, jag gillade den inte ;) så gick jag in och duschade tror jag. Härligt ! Sen åt vi mat. Kassler , potatis och kantarell sås :D mummmms! Men sen gick jag in på mitt rum och började packa lite, sen så kom pappa. Jag fortsatte packa och sen fikade vi lite sen packade jag det sista. Men jaao.. Nu sitter jag som sagt i bilen, hade panik förut, pappa stressade på mig att vi skulle åka , ja bah men jag har inte bloggat än juuuu! Sen fråga jag om jag kunde blogga i bilen om han hade datan , och det hade han :D (yy' men jaao, hoppas teckningen funkar där ute någon gång i alla fall.. Men jag har fixat så att Olivia, Frida och Sofie kommer gästblogga någon/några gånger :) tack tjejer ! Hoppas de funkar den här gången, det gjorde det inte sist :s men jaja. Jag skulle lagt upp bilder idag ju, men hann inte det :(. Men ni får det någon annan dag, kanske slänger in en bildbomb till när jag har tråkigt, vem vet? ;) Men kolla runt lite här på bloggen och kommentera. Kommentera också inlägget innan det här om vilken hårfärg jag ska ha :D puss!

Ikväll blir det grillat med ugnsrostad potatis och kantarell sås ! Mums (a) hihih! Brorsan och hans kompis va visst ute i Hannäs också :D så får träffa bror också, naajs! Dom stannar tills imorgon tror jag de va :) Men nu ska jag inte skriva mer, hoppas ni fortsätter kolla även om inte jag bloggar, tjejerna bloggar istället / också ju :) pusss och ha det bäst så hörs vi, om inte så hörs vi på söndag eller måndag :) puss kram!


/ MiikaelaaSeelviin ;*

Av Mikaela Selvin - 10 augusti 2011 01:20

Thjuu ! :)

Gääääsp* vad trött jag är nu :s måste sova, hehe.. men vi hörs imorgon bitti/fm/em beror på hur länge ja sover ;o elle hörs senare eller va man ska säga..? men jaja, ses sen ! puss kram ! ;*


/ MiikaelaaSeelviin ;*

Av Mikaela Selvin - 9 augusti 2011 23:47

Hejj! :)

Asså nu är det så att jag har lite panik ;o för jag kan inte bestämma mig för vilken hårfärg jag ska ha. Jag vill färga mörkt för att se hur det blir nu, när jag fixar mer med håret än jag gjorde förut när jag hade mörkt.. Men samtidigt är det onödigt att färga mörkt nu när jag precis fått ljust :o så snälla, jag behöver eran hjälp! Kommentera vilken hårfärg jag ska ha av dom här, snälla! (L)


1. Fortsätta blondera, ha så jag har nu och färga om när det behövs vill säga (kan bli ljusare då med)


2. Färga mellan brunt typ, med ljusa och lite mörka slingor i


3. Mörkbrunt


4. Svart


5. Svart underhår, rosa överhår


6. Vitt underhår (väldigt blondt) , rosa överhår


eller har du något annat förslag, säg till då ! :)

tack så länge!


Så här ser det ut nu - som ni ser är det lite gröna/orange/gula nyanser i också

(de gröna går få bort med silver schampoo, jag vet, och det ska jag köpa om jag ska fortsätta va blond)

 


Så här ser det ut från sidan :) - fråga mig inte vad jag gör på bilden!

 


/ MiikaelaaSeelviin ;*


Ovido - Quiz & Flashcards