miikaelaaseelviin

Alla inlägg under augusti 2011

Av Mikaela Selvin - 9 augusti 2011 22:37

Shuu! :)

Dagen va bra, asså, vill berätta om hela men datan laggar hela tiden.. Men får se om den är bättre imorn så kommer det kanske lite bilder och så. Men bara kanske. Ska väl eventuellt till pappa imorn med? Men får se. Ajja, kommentera, läs och följ! ;) Puss Kram så ses vi imorn !


/ MiikaelaaSeelviin ;*

Av Mikaela Selvin - 9 augusti 2011 09:07

Tjah! :)

Jaao, nu har man gått upp, blev väckt av syrran vid halv åtta men jag fick sova om till åtta, va fortfarande trött så bad henne väcka mig vid nio sen gick jag upp. Kan ju inte sova hela dagen när man har lovat va barnvakt, hehe ;) Men vi har ätit frukost och just nu sitter vi och myser framför tv,n. Jag har kollat facebook och bloggat nudå lite snabbt, och sen är det syrrans tur, haha ;D. Men ska väl inte skriva mycket mer nu, bloggar mer sen ikväll. Puss och Kram! :)


Dagens Outfit - bilden tagen igår, men samma kläder tuup :)

 

/ MiikaelaaSeelviin ;*

Av Mikaela Selvin - 8 augusti 2011 20:34

Heeeej! :)

Jaao, berättar om dagen direkt. Har inget annat att säga innan lixom ;)

Gick upp typ nio, fixade mig och sen kom pappa och drack kaffe. Sen åkte vi och städa hans bil, elle damsög bara, sen hämtade vi Liza. Vi fick lixom skjuts av pappa in :D sen hämta vi Eva-Gun också :) sen åkte vi in. Liza och jag blev avsläppta i stan och vi typ börja gå runt. Efter ett tag åt vi och sen fortsatte vi shoppa, de va väl efter maten vi köpte allt vi hade kollat ut typ. Kommer bilder :). Sen åkte vi hem vid sex ungefär. Med tåget dådå ;) sen gick vi hem. Hon till sig och jag till mig. När jag kom hem tog jag lite kort på det jag köpt och sen satte jag mig här. Eller först åt jag och sen kolla min syrra på facebook ;) sen tog ja kort. Men sen nu gör jag inte mycket. Kollar på Lotta på Liseberg :) men nu ska ni få kolla på lite bilder. TACK för dagen Liza, jättekul! :D men ses !

Btw så kommer min zipperall fredag den 19;e :D då blir ju rix fm festival också :D


typ fake onepiece från gina :D läääängtar så in i helvette tills min kommer :DD

 

Sexig bild Liza tog på mej.. Haha ;)

 


En långklänning jag tänkte köpa, men gjorde aldrig de för trodde inte ja skulle använda den ;/ men ångrar mej lite :p

 

Liza vid maten, mohahah ;)

 

Miiin mat ;) nyttig med sallad (aa' ;d så mke hade jag kvar när ja tog bilden på Liza :o

 

Thihih , Liza och jag i vääärldens sötaste glasögon ^^

 


Sa ju att jag skulle ladda upp den gumman ;)

 


Snygging på tåget på väg hem ;)

 

Hahah, söta jag på tåget på väg hem ;) -.-

 

HAHAHAH ! x)

 

Tröja med tryck, 49kr på rea, gina tricot :)

 


Tröja med tryck, 49kr gina tricot på rea :)

 

Byxor med tryck på båda sidor - 49kr på gina tricot rea

 


Linne med knappar i mitten, 79,50 h&m

 


Väska för 149kr rea från Accent :)

 

Bikini topp från Gina tricot - 99kr

 


Lång jumpsuit från BikBok - 79kr på rea

 


Såå det va allt :) like! ;) men puss kram ! :) imorgon blire att va barnvakt åt syrran hehe ;) men ses, pusskram!


/ MiikaelaaSeelviin ;*

Av Mikaela Selvin - 8 augusti 2011 10:19

Hej! :)

Nu har jag gått upp, fixat mig vilket innebär platta håret sminka mig och ta på mig kläder ;) just nu sitter jag här och bloggar och äter frukost. Pappa skulle komm förbi en snabbis och dricka kaffe, sen skulle jag få skjuts till stationen där jag ska möta Liza vid tio i. Kolla hur mycket jag har på buss/tåg korten och sen bär det av till Linköping :D gutt! Men jaao, ska äta färdigt nu och så, ligger lite efter i planeringen såhär på morgonen :p men vi ses sen, pusskram!! BTW. hoppas jätte mke på att få ziperallen idaaaag :D men pusshej ! ;)


Dagens outfit :D

 


/ MiikaelaaSeelviin ;*

Av Mikaela Selvin - 7 augusti 2011 23:44

Shuu! :)

Har fruuuktansvärt tråkigt så därför kommer jag bjuda på lite bilder ;) sen ska jag väl kanske.. sova -.- :D men hörs, här kommer bilderna, enjoy ! ;) pusskram!


När jag och Sofie va i hembygdsgården typ ;p


Ahah, skitfint jag vet ! ;) - när jag va me Sofie (hon som tagit bilden ;))

 

Snyggast.se -.-

 

Eeeeen liten bild jag tog när jag hade tråkigt ;p

 


een till ;o

 

Sofie plutt och jag ! (a)

 

Liza snutt och jag ! (a) :D har typ inga bilder på dej och mej längre snuttan :'O

 

bara för att jag är mästerfotograf..

 

thah, bild från midsommar när vi skulle dansa ;))

 

ahahahh asg! skön bild på min katt xD

 

uss... skolans matsal.. längatr inte dit, inte till skolan heller... -.-

 


höhöh ;) från när jag va me frida :) - liiite underbett på den bilden eller..? ;)

 

sweet ! :)<3

 

random, I know ;)

 

Någon kille som sa: vrf kunde du inte ha bilden i mitten på din header lite större.. haha, ajja, här har du den.. lite större som du ville ;)

 

avslutar bildbomben med en bild på dom bästa tjejorna ! love you girls :)

 

/ MiikaelaaSeelviin ;*

Av Mikaela Selvin - 7 augusti 2011 22:22

Tjuuh! :)

Jag bloggade inte imorse, tänkte göra det men sen blev det massa andra grejer och då sket jag it. Men bloggar nu ist :)

Gick upp typ tolv, fixade lite och sen satte jag mig vid datan. Sen va det dags för mat, lax i ugn potatis och morötter typ ( i ugnen också ;p) och sen kall sås till. MUMMAH ! men sen gjorde jag inte mke, satt vid datan mest, snackade med morbror och mamma om telefoner och skit, så jag kanske.. ska få en Iphone 5 med fri surf och så sen i julklapp :DD mihih :D (a) men sen typ kom mormor och då fick jag lite duschkräm lotion och deo, plus cerat från båten brika som hon va på på kryssning :D tacktack! sen när dom åkte så vet ja inte vad jag gjorde. Satte mig vid datan med syrran och fixade bilder till hennes sommar läxa tror jag. Sen när vi gjort det så fixade vi facebook till henne :) tyckte hon var skit kul haha :p så jag kommer få konkurrens om datan nu.. -.-' menmen :) sen duschade vi av henne och när mamma kom hem från träningen så åt vi. Sen gick jag in och duscha och så och sen satte jag mig här fast i sängen :D men ni ska få dagens outfit nu eftersom den inte kom imorse :) Imorgon blir det Linköping med Liza :DD längesen! Vi ska båda köpa jumpsuits :D sen ska jag kolla fall ja hittar nåra snygga trooosor och bh lite billigt nånstans :D jaja, kommer bilder imorgon kväll på det jag hittat om jag hittat något asså :) btw så kommer min zipperall den här veckan förhoppningsvis :DDD (L) men bloggar mer imorgon, måste typ sova nu tror jag, om jag ska orka upp imorgon ;o hehe... men ha de bra, pusskram! :)


Daagens Ooutfit ! :)

 


/ MiikaelaaSeelviin ;*

Av Mikaela Selvin - 6 augusti 2011 19:57

Äntligen veckans hiss & diss ! :D

Hahah, hoppas ni gillar min blogg, har varit dålig på att lägga upp bilder och så.

Men får bättra på det.

:)

Men nu ska jag hissa&dissa veckan :D

Enjoy !


HISSA:


1. Skänninge marken är ju en stor hiss asså, båda dagarna ;P

2. Beställde ju leopardmönstrad zipperall - längtar efter min bebis ! :D (a)

3. Köpte nya trosor och ett linne(sovgrejjemojs) najs!

4. Den grymma killen jag fick en penna av i busskön och som snacka med mej och Sofie , hahahah :D

5. Träffa syrran igen ! :)

6. Det gick bra att drilla idag *lättad*





DISSA:


1. All packning från Finland som va jobbig att packa upp ;o

2. Fick jätte ont i fötterna efter marken ;( hahah kunde knappt gå på morgonen efter xD

3. Den där jävla städerskan som väckte mig i torsdags.. -.-

4. Insett att det bara är två veckor ungefär tills skolan börjar.. -.-


Ni får nöja er med mer hiss än diss :o kommer aldrig på jätte mycket att dissa , mer att hissa vilket är bra då men :D hehe :D men ha de så bra ;) puss kram!


/ MiikaelaaSeelviin ;*


Av Mikaela Selvin - 6 augusti 2011 17:57

Hallojsannn ! ;o

Hahah, fråga mig inte varför jag skriver så konstigt, är väl typ trött på nåt sätt ;o hahah, nu sitter jag i alla fall och lyssnar på music ! fett najs äre (yy' chris medina - what are words ~ mmmh I love that song ! (L) :''] hihih (aa) så kom nån jävla reklam nu och förstörde allt.. -.- hahah, men aah, nu ska jag försöka va lite mer sannanhängande och skriva lite om dagen haha ;) ni får ingen outfit ikväll heller, för först hade jag drillkläder och nu har jag ett par mjukkortisbyxor med en grymt opassande tröja till, så de är inte så mycket till outfit hahah ;D menmen, dagen nu då.

Jag gick upp typ tio över åtta, vilket betyder att jag borde ha vart sjukt trött. Men det va jag faktiskt inte, utan det är jag typ nu istället ahhaha.. men jaja, jag fixade mig i alla fall. Bloggade och åt frukost. Sen knallade jag bort till bussen. Det va våningbuss ? så vi satt längst upp, hamnade näst längst fram hahah ;) men jag satt med olivia , najjjjs ! sen när vi kom fram , vilket tog en evighet innan vi gjorde :o så gick vi ut och fikade typ? fast jag fick dricka saft bara, dom hade inte fixat något laktosfritt.. -.- menmen, sen så skulle vi ställa upp och marscha till marknaden vilket inte alls var långt. Rydsnär va det btw.. Men när vi kom fram så drillade vi klart marschen och sen så skulle show köra en av sina konsert låtar, efter dom va det våran tur :s jätte längesen som sagt. Och vi pratade med Andreas(ny dirrigent) innan vi skulle köra och sa att han inte skulle köra våran låt(beat it) så snabbt, om vi skulle köra den. Men vad gör han, kör otroligt mycket snabbare än vad den förra(tomas) gjorde! Seriöst, det va så att gruppen över oss tyckte det gick fort :o menmen, det gick bra ändå, trots att det va svårt att hänga med ibland. hehe, men jag klarade faktiskt en grej som jag jämt har tappat på förut :D hihih, va nära på att klara den andra svåra grejen med, men såklart inte.. -.- heheh men jaja, ganska nöjd iaf. Sen gick vi undan, och då blev vi uppskickade. igen! för då va det en marsch alla skulle köra på stället, haha.. Sen fick vi vila en stund medans b-drillen körde sin, sen tror jag show körde också? sen va det en till marsch. Dom kanske körde efter marschen? men jaja, dom körde iaf två. eller tre..? två! hehe, sen ställde vi upp för att marschera tillbaka till bussen typ. När vi va klara så skulle vi ta kort, vilket gjorde asont i knäna för vi skulle sitta med ett knä i backen (drillarna asså) och vi fick sitta så jättelänge, alla fick typ kramp :o x) uss! men jaao, hoppas jag såg något bra ut :o hehe.. Men sen satte vi oss i bussen typ två minuter sen kommer Ingela (drill läraren) upp och säger att det finns fika kvar, och då går alla ut och hämtar mer fika haha xp sen när jag hade druckit lite mättande saft -.- så satte vi oss i bussen och körde iväg. Där fick vi se en film som va om musikkåren på 50-talet -.- alla bah, gguuuuuudd vilken bra film, spela den igen..! -.- ;oo svart vit också.. ahah men jaja, man hade ju nåt att skratta åt iaf ;) sen när vi va i Boxholm blev Ingela och Olivia avsläppta haha ;) så då kom Liza fram till mig så jag slapp sitta själv :D hon satt också själv då märkte jag men aah :( :) när vi kom fram så typ.. gick jag hem? Hemma fick jag äntligen något att äta! Och mötte en mamma som va en aning sur på dom som fixat fikat (så jag inte kunde äta) hahah x) gulligt* ;) menmen :D gott vare med mat iaf, spagetti och hmm.. köttbiffar ? o.O thihih! Sen så gick vi ut och så hade mamma gjort pannacotta, mums! fast åt inte upp allt, men lite iaf hihih :) sen fick jag massera mamma, efter det gosade jag med våra katter. Båda ville bli borstade, hihih, jättegosiga :D sen gick vi in och nu håller mamma på att laga mat muffins ? hahah, sen ska hon kanske, om hon inte håller på med det? göra cheesecakemuffins :D spännande! luktar jättegott !

Btw. någon mer än jag som har lagt märke till att fest hos mange ligger 7;a på spotifys senaste :o haha, fattar inte hur den kan göra det, för så speciellt bra är den ju inte, menmen kul för dom som gjort den och att den kommit ut på spotify över huvud taget iaf :))

hehe, men jaao, det va väl dagen. Vi ska äta snart och sen ska vi nog sätta oss framför tv,n. Imorgon blir det att sova ut lite ! :]] sen kommer morbror hans tjej? och mina två småkusiner :D mys! Men jag bjuder på en  bild från idag iaf ;) hahah, puss kram och ha de bra!

Slänger in en Hiss&Diss sen med ;)


nåt random troll eller något ? :D på vägen dit och hem ;) tog inga mer bilder idag ;p

 


/ MiikaelaaSeelviin ;*

Ovido - Quiz & Flashcards